Kundeservice   |     Norsk   NOK   |  
Select country
Select language
Logg inn
Konferensens inspiratörer! | Cosmopharma (NO)

Konferensens inspiratörer!


den 26. august 2019
« Tilbake

Nu är det inte långt kvar tills vår årskonferens 2020 går av stapeln! Denna konferens kommer att vara något utöver det vanliga och det har nog inte undgått någon. Här kommer ett litet smakprov av vad du kan förvänta dig under vår weekend i Solna 10-12 januari. Det kommer vara massa spännande och lärorika föreläsningar både från externa och egna föreläsare. Detta kan du inte bara missa!

 

Ta mig till anmälningssidan

 

Sabina Irvin - Color me up

Sabina är en svensk Cosmopharmakonsulent som på tidigare konferens har föreläst om hur an snabbt och enkelt använder mineralmakeup. Nu är hon äntligen tillbaks på scen och denna gång får du ännu mer tips och knep på hur du använder produkterna i Barefaced Beauty och hur du får till en färgstark och trendig festmakeup!

Lotta Wanning - Hur gör vi varandra bra?

Lotta har en gedigen erfarenhet av att förläsa och utbilda inom personlig utveckling, att sätta mål, motivation, bemötande och drivkrafter och vad det är som gör att vi verkligen är villiga att nå de mål vi sätter upp. det handlar om att utveckla och stärka varandra, vi måste kunna ge och ta feedback för att bli framgångsrika. Hon talar om kopplingen mellan tanke, känsla och beteende, och hur man genom att träna sin tanke kan lära sig att styra sina känslor mot det som är positivt och lyfta blicken från sig själv och börja se andra.

Frida Boisen - Så lyckas du med sociala medier?

Frida har många meriter och är bland annat en svensk journalist, författare och programledare. Hon är sedan en tid tillbaka utgivare för Bonnier Magazines och blivit utnämnd till världsmästare i sociala medier. Ni kommer att få hänga med på en energifylld, uppdaterad och superinspirerande föreläsning där hon kommer att dela med sig av konkreta och effektiva tips på hur du kan använda dig av sociala medier för att gynna din verksamhet. Vilka sociala medier-kanal ska du välja? Hur får du upp följarantalet? Vad gör en riktigt bra livesändning? Vad är egentligen dark social - och hur kan du och din affärsverksamhet använda er av det på bästa sätt?

Missa inte Frida Boisens superinspirerande föreläsning som gjort succè världen över och nu kommer att förgylla Cosmopharmas årskonferens.

Sara Nomberg - Inflammaging & Oxidativ stress

Sara är ekologisk hudvårdsterapeut och näringsfysiolg som utbildar i ekologisk hudvård på Axelsons Gymnastiska Institut. Vi kommer att få följa med på en djupdykning in i begreppet "Inflammaging", vad är det? Samt vilka ingredienser i hudvården som vi i Cosmopharma har som vi kan applicera för att motverka detta. Vi kommer också att få lära oss vad begreppet "Oxidativ stress" innebär och vilka av Cosmopharmas produkter och ingridienser som kan vara med och bidra till att minska det. 

Jeanette Höglund - Vid din sida

Jeanette är grundaren till organisationen Vid din sida som hjälper hemlösa och fattiga pensionärer. Hon har hela tiden ägnat sig åt att hjälpa människor, i första hand som en ordningsvakt i Stockholms tunnelbana och nu jobbar hon för alla pensionärer. Hon själv säger såhär "Jag kommer inte att ge mig förrän jag lyckats ge dem en trygg vardag. Ingen ska behöva vara 72 år och sova i trappor." Ta chansen och lyssna på Jeanettes gripande föreläsning om sin kamp för att ge våra fattiga pensionärer det normala och drägliga liv som de förtjänar efter ett kångt arbetsliv. Vi kommer även få den stora äran att lämna över vår insamling till Jeanette och Vid din sida under konferensen!

 « Tilbake
Handlekurven er tom.
Nettbutikk
Diverse
© Cosmopharma   |   Kjøpsbetingelser   |   Personvern   |   Cookies   |   Copyright   |   Kontakt   |   Finn nærmeste konsulent